Like Suna acum   0332 411 808
0

Despre noi

E timpul sa alegi
servicii si produse de calitate.

SC Panoterm Import Export SRL va pune la dispozitie produse profesionale, constand in panouri sandwich termoizolante si accesorii, pentru constructia de hale industriale.

Preturile competitive si calitatea produselor, la care se adauga promptitudinea serviciilor Panoterm, au condus la dezvoltarea afacerii si a extinderii capacitatilor noastre operationale.

Obiectivul nostru este sa oferim cel mai bun pret/calitate din piata, oricand si oriunde, astfel incat sa ne fidelizam si extindem continuu portofoliul de clienti. Experienta, specializarea pe acest domeniu si cantitatile en-gros comercializate an de an, ne ofera un real avantaj competitiv in fata concurentei.

Printre produsele comercializate de noi enumeram: panouri sandwich termoizolante cu spuma poliuretanica, cu spuma poliizocianurata sau cu vata minerala, tabla cutata, profile zincate Z, C, U, Sigma, flashinguri de inchidere din tabla zincata si prevopsita, accesorii de montaj, profile din PVC alimentar pentru industria alimentara (coltare si plinte), luminatoare din policarbonat, trape de fum, usi si porti industriale, etc.

Vezi produsele noastre

Din depozitul situat in Iasi asiguram livrari in regiunea Moldovei (judetele Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui, Botosani, Vrancea), dar deservim si celelalte regiuni, precum si Republica Moldova.

Din depozitul situat in Puchenii Mosneni (DN1, la 12 Km de Ploiesti si 40Km de Bucuresti), costurile de transport pentru judetele Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi, Ialomita au fost optimizate, astfel incat sa putem oferi cel mai bun pret posibil.

De asemenea, pe baza de comanda speciala, LIVRAM DIRECT DIN FABRICA ORIUNDE IN TARA!

Vezi produsele noastre

Ne poti scrie pentru ca unul dintre consultantii nostri de vanzari sa va ajute in a lua cea mai buna alegere.