Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: decembrie 2023

Politica de confidentialitate

Introducere

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Panoterm Import Export SRL, cu sediul in Iasi-Soseaua Pacurari nr.134, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.panoterm.ro.

Ce informatii colectam?

Colectam urmatoarele informatii personale de la dumneavoastra:

Cum utilizam informatiile dumneavoastra?

Utilizam informatiile dumneavoastra personale pentru urmatoarele scopuri:

Cum partajam informatiile dumneavoastra?

Nu vom partaja informatiile dumneavoastra personale cu alte companii sau persoane decat in urmatoarele cazuri:

Durata pentru care va prelucram datele

Panoterm Import Export SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Panoterm Import Export SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Cum va protejam informatiile?

Luam masuri de securitate pentru a va proteja informatiile personale impotriva accesului, utilizarii, divulgarii, modificarii sau distrugerii neautorizate. Aceste masuri includ:

Drepturile dumneavoastra

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste informatiile dumneavoastra personale:

Cum ne puteti contacta?

Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la:

Modificari ale politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Va vom notifica despre orice modificari prin postarea noii politici de confidentialitate pe site-ul nostru web.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica privind fisierele cookies