Panouri Sandwich

Pentru o oferta de panouri cu izolatie PUR, PIR sau Vata Bazaltica, cu alte caracteristici fata de cele comercializate prin depozite, va rugam sa sunati sau trimiteti un mesaj cu cat mai multe detalii la Telefon/WhatsApp: 0771654654.

Panouri sandwich termoizolante – sunt materiale de constructii, prefabricate, formate de regula din doua foi de tabla si un miez izolator.

Foile de tabla au diverse caracteristici in ceea ce priveste grosimea otelului, acoperirea cu zinc si vopsea, culoarea sau profilarea.
Grosimea foii de otel variaza de la 0,3 mm pana la 0,60 mm, in functie tipul panoului si de cerintele de proiect.

Panourile se pot produce cu partea exterioara intr-una din culorile standard din paletarul RAL.
Profilarea tablelor se poate face in urmatoarele variante (interior-exterior): standard – standard, standard – plisse, standard – lis, lis – lis.

Panourile de perete se pot monta atat pe verticala, cat si pe orizontala. Prinderea intre panouri poate fi la vedere sau ascunsa. Panourile de acoperis, in variantele cu 3 sau 5 nervuri, se pot monta doar pe directia de curgere a apelor.

Miezul izolator este de regula din spuma poliuretanica – PUR, spuma poliizocianurica – PIR sau vata bazaltica. Panourile cu PUR sunt ieftine si confera o buna izolatie termica. Panourile cu PIR sunt solutia cea mai buna din punct de vedere termic si au o rezistenta la foc de 15 – 30 minute.
Panourile cu vata minerala sunt bune izolatoare fonice si au rezistente mari la foc, de pana la 180 minute.

In functie de toti acesti parametri si de domeniul in care sunt utilizate, aceste panouri pot avea grosimi de la 30 mm pana la 200 mm.

Exista si panouri sandwich termoizolante speciale, destinate halelor frigorifice, spatiilor alimentare si fermelor zootehnice.

Acestea panouri sandwich termoizolante contin fete din tabla cu PVC, inox, fibra de sticla sau carton bituminat.