Produsele noastre

Vezi toate produsele

Gama de produse comercializate include marci de renume in domeniul panourilor sandwich termoizolante, precum Isopan, Terasteel sau Joris Ide.

Oferim o gama variata de produse pentru anveloparea halelor industriale si constructiilor usoare.

Prin depozitele din judetele Ilfov, Iasi si Prahova, precum si direct din fabrica, comercializam panouri sandwich termoizolante categoria I-a.

Halele metalice reprezinta solutia practica de constructie atat in domeniul comercial, cat si industrial. Un avantaj in alegerea halelor pe structura metalica este acela ca se pot extinde si se pot crea spatii noi foarte usor. Panourile sandwich termoizolante sunt mult mai accesibile fata de materialele traditionale precum lemnul, betonul sau zidaria. Se pot construi cladiri cu deschideri mari fara sa se foloseasca multi metri cubi de beton si cu timpi de executie redusi. Greutatea foarte mica a acestor produse comercializate, precum si indicii de rezistenta mecanica, fac sa fie alegerea ideala de anvelopare.

Panourile sandwich se pot utiliza la urmatoarele tipuri de cladiri: hale de productie, garaje auto, hale de service auto, spatii de prezentare, ferme zootehnice, depozite si camere frigorifice, etc. Panourile sandwich se pot debita la orice lungime, folosirea lor reducand considerabil timpul de constructie. Sunt utilizate in principal pe structurile metalice, putand fi folosite atat pentru pereti, cat si pentru acoperisuri. Montarea si demontarea panourilor sandwich se realizeaza usor si rapid. Acestea prezinta o buna izolare termica si fonica, rezistenta ridicata si o foarte buna capacitate de etanseizare.

Fata de materialele clasice din constructii, panourile sandwich au un coeficient de transfer termic redus. Acest lucru se datoreaza miezului izolator din interior: spuma poliuretanica, spuma poliizocianurica, vata bazaltica. Pentru aplicatiile unde este necesara o protectie la foc ridicata se pot folosi panouri sandwich cu vata bazaltica.

Oferim consultanta online in alegerea celor mai potrivite produse in realizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra.